Gyermeknap

2023.05.18. 19:45

Szombaton kocsmába hívják a gyerekeket Kisapostagon

duol.hu

Szilágyi Lajos és Felföldi János serényen süti a palacsintákat, a segítőik pedig a töltéssel foglalatoskodnak

Fotó: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

Ki gondolná, hogy Juhász Zoltán és felesége, Juhászné Baranya Ilona immáron 17. alkalommal szervezi meg a kisapostagi gyereknapot, a Halászkert kocsmában 2023. május 20-án. 

A házigazdák

A tulajdonosok büszkén vallják, hogy  kocsmájuk gyerekbarát hely, kedvelik is a falubeli szülők és gyermekeik egyaránt. Ahogy ezt korábban megírtuk, rengeteg látnivaló, játék, könyv várja az oda látogatókat. Egyfajta kulturális közegbe lép, aki a kocsma nyitott kapuján belép. 

Mivel a terület közvetlen szomszédságban van a polgármesteri hivatallal és elég nagy portával rendelkezik, adott volt a lehetőség a gyermeknapi programokhoz.

Az idei gyermeknap 10 órakor kezdődik és 15 óráig tart. Lesz itt légvár, trambulin, darts, csocsóverseny, arcfestés, kézműveskedés és vetélkedő is. Minden adott lesz, hogy jól érezzék magukat a gyerekek, hiszen az önkormányzat támogatásával megvalósuló rendezvényen minden ingyen lesz. 

Micsoda móka a légvár, nem csoda, hogy olyan népszerű

Szilágyi Lajos a kezdetektől, azaz 17 éve fáradhatatlanul süti a palacsintát a gyerekeknek. Mi is lehetne ilyenkor szívet melengetőbb fizetség ezért, ha nem a gyerekek mosolya, amint elégedetten majszolják a különféle ízestésű finomságokat. Ez után jöhet egy kis üdítő, majd újra játék, míg meg nem éheznek a vendégek, ekkor bográcsebéd várja őket, melyet Juhász Zoltán készít nagy szeretettel. 

Juhász Zoltán ízletes bográcsebédet fűz
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában