összeállítás

2020.01.13. 19:00

A hétvége legolvasottabb hírei

Az alábbiakban közöljük azokat a cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

Fotó: LI

Fejér megye 04-es választókörzetében független országgyűlésiképviselő-jelöltként, de Fidesz támogatottsággal Molnár Tibor, a jelenlegi iváncsai polgármester indul. Az önkormányzati vezető a közelmúltban felkereste a választókerület településeit, hogy egyeztessen a polgármesterekkel. Hiszen mint ahogy a jelölt közösségi média oldalán írja, megválasztása esetén meg kell ismernie azokat a fejlesztési igényeket, megoldandó feladatokat, amelyek legfontosabbak a lakosság számára.

Miért fogadunk meg bármit? Miért éppen szilveszterkor? Meddig tart a lelkesedés? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel bombáztam Pápai Zoltán klinikai szakpszichológust.

Szepessy László, a Dunaújvárosi Kohász egykori kiváló labdarúgója tavaly december 21-én töltötte be a hetvenedik életévét. („Szemtanúk” állítják, tíz évet simán letagadhatna.) Kalandos pályafutására emlékezünk ezzel az interjúval.

Dunaújváros Ismét nagyon sikeres évet zárt az Intercisa Múzeum Farkas Lajos igazgató szerint. Újra fontosnak tartotta kiemelni munkatársai munkáját, kijelentve, a múzeumnak nagyon jó csapata van. Összegzés.

A kórokozókkal vívott harcban rendkívül fontos szerepe van immunrendszerünk állapotának.

Jóskára százkilós betontömb zuhant a nyár közepén Pusztaszabolcson, többször élesztették újra, majd miután stabilizálták állapotát, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol egész éjjel küzdöttek az életéért.

Harminc évvel ezelőtt, 1989. december 16-án, Temesváron a helyi lakosok élőlánccal próbálták megakadályozni Tőkés László református lelkész kilakoltatását. Az élőláncból tüntetés lett, majd ezt követően a katonaság a tömegbe lőtt.

Remek meccseket, emlékezetes gálamérkőzést és eredményes jótékonysági akciót hozott a vasárnap este a városi sportcsarnokban közel telt ház előtt zárult XVIII. Carissa Kupa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában