Dunaújváros

2012.11.16. 15:56

Nagy Zoltán az új városi rendőrkapitány!

Decembertől dr. Nagy Zoltán irányítja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkáját – derült ki a polgármester felszólalásából a csütörtöki közgyűlésen.

Szabó Szabolcs

A hivatalos bemutatás és a rendőrségi tájékoztató előtt Cserna Gábor polgármester a csütörtöki közgyűlésen elmondta, a jövő hónap elejétől dr. Nagy Zoltán tölti be a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetői tisztségét. Információink szerint az új kapitányt a jövő héten mutatják be az állománynak. A közgyűlésen elhangzott, dr. Nagy Zoltán korábban már dolgozott a dunaújvárosi rendőrkapitányság kötelékében, többek között operatív nyomozóként a bűnügyi osztályon – így helyismerettel rendelkezik. Az új kapitányt várhatóan a megyei rendőrfőkapitány dr. Varga Péter nevezi majd ki. Rendőrségi forrásaink a Dunaújvárosba visszatérő Nagyot becsületes, tettrekész, jó szakembernek tartják. A volt rendőrkapitányt, Budavári Árpádot indoklás nélkül mentették fel még szeptemberben. A helyi kapitányság munkáját azóta megbízottként Törköly László őrnagy irányítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!