Belföld

2010.01.25. 15:38

Az MSZP gyűlöletkampányt folytat Orbán Viktor ellen?

Budapest - A Fidesz értékelése szerint az MSZP szóvivőjének hétfői közlése az Orbán Viktor beszédeit kiadó cég "fantomizálódásáról" annak a jele, hogy az MSZP kétségbeesésében gyűlöletkampányba kezdett a Fidesz elnökével szemben.

MTI

"Nyakó István időérzékével valami probléma van, úgy érzi, mintha 2002-ben vagy 2006-ban lenne. Akkor az MSZP ugyanezt csinálta: kétségbeesésében Orbán Viktorral kapcsolatos gyűlöletkampányba kezdett" - olvasható abban a közleményben, amelyet Koszorús László, a Fidesz elnöki stábjának helyettes vezetője juttatott el az MTI-hez.
    
Koszorús László hozzáteszi: az emberek már nem hisznek az MSZP hazugságainak, az átveréseknek, elegük van a Gyurcsány-korszakból.
    
Nyakó István hétfőn sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy felszámolták a Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt.-t, amely 2003-ban könyvben adta ki Orbán Viktor beszédeit. Mint mondta, a cég 18 millió forint honoráriumot fizetett Orbán Viktornak a könyvért; a kiadó ezt a kiadást anyag- és nem személyi jellegű ráfordításként számolta el, a pártelnök ugyanakkor bevallotta a honoráriumot, mint bevételt, s be is fizette utána a személyi jövedelemadót.
    
Nyakó István szerint a nyomda, mivel máshova könyvelte el kiadását, nem járt el helyesen, s nem fizetette be az elszámolásokkal járó adókat, társadalombiztosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!