Meggyfa

2018.02.05. 06:30

Jó reggelt, Dunaújváros!

A Digital együttest Duna-újvárosban és környékén szinte mindenki ismeri.

Várkonyi Zsolt

Horváth Tamás: „Bármit csináltam, játszottam otthon, vagy fociztam a srácokkal az utcán, mindig énekelgettem közben” Fotó: Zsedrovits Enikő

Egy olyan családi, baráti zenei közösség, melynek tagjai mindenre képesek. Igazi profik. A csapat legfiatalabb aktív tagja, Horváth Tomi (van nála fiata­labb is a családban, de ő még feljövőben van – a szerk.) szombaton magabiztosan jutott túl A Dal 2018 első fordulóján. A sorozat végső győztese hazánkat képviselheti majd az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Portugáliában. Látva nagyszerű teljesítményét, fogadást ajánlok önöknek, kedves olvasók, hogy ő lesz a hazai győztes. Nos, Tamásunk odatette magát Meggyfa című dalával. Erőt, hitet, szeretetet sugározva, egy igaz(i), hiteles, maníroktól mentes figuraként. Úgyhogy azt kívánom neki – szerintem sokunk nevében –, hogy erősödjön és nőjön tovább az a „Meggyfa”, hogy ez a messzi Portugáliából, Lisszabonból is jól látható legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!