Sport

2017.04.11. 19:59

Ez nagy zakó volt - kikapott a magyar ifjúsági jégkorong-válogatott

Dunaújváros - A magyar ifjúsági jégkorong-válogatott a divízió I/A-s vb-n tegnap hatalmas vereséget szenvedett Németországtól, így eldőlt, jövőre egy osztállyal lejjebb szerepel csapatunk a vb-n.

Agárdi Csaba

A mérkőzés előtt válogatottunk pont nélkül állt, amíg a németeknek egy pontjuk volt. Tehát, ha mieink tegnap nyertek volna, akkor bent maradtak volna a divízióban, a világ legjobb tizenhat válogatottja között.

A volna szót viszont felejtsük el, mivel a fiúk az utóbbi tíz év legnagyobb vereségét szenvedték el a németek ellen, 10-0 lett végeredmény - nem ide. A legrosszabb az, hogy tíz másodperc alatt kapott két gólt a csapatunk, és az első harmadot 5-0-val zártuk.

A végeredmény 10-0 lett, ez az eredmény megdöbbentő, mivel mind a szurkolók, mind a szakemberek sokkal többre taksálták a fiainkat. Most kiderült, a világ elitjétől még messze vagyunk.

De hogy ennyire, arra azért nem számítottunk.Magyarország - Németország 0-10 (0-5, 0-3, 0-2).A dunaújvárosiak közül Kiss Roland próbált tegnap bizonyítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!