Sport

2017.04.19. 17:45

Döntőkre van esélye az EB-n Zsófinak és Boginak

Dunaújváros - Tegnap a pódiumedzéseketrendezték meg a kolozsvári torna Európa-bajnokság helyszínén.

Jankó Árpád

A női csapat nagyon jól teljesített. Két csoportban tornásztak. Az elsőben a dunaújvárosi Jakab Noémi és Al-Salty Dália gyakorlatozott, az esti, negyedik csoportban a másik dunaújvárosi, Kovács Zsófia és Dévai Boglárka mutatta be gyakorlatait. Ez a páros is kiválóan dolgozott. Kovács felemás korláton 6,0 kiindulójú gyakorlatát mutatta be.

Tegnap még edzettek a lányok, és a mai, csütörtöki verseny előtt is gyakorolnak. Az első csoport ugrással, a negyedik csoport párosa pedig felemás korláttal kezd. (Kovács és Dévai a 4. csoportban versenyez.) Az egyéni összetett versenyt április 21-én, pénteken rendezik meg. Ebbe a csoportba a legjobb 24 tornászlány kerül be, de országonként csak kettő. A szerenkénti finálékat április 22-én és 23-án rendezik. Draskóczy Imre a női csapat szövetségi kapitánya eddig mindennel elégedett.- Egyéni összetettben és felemás korláton Zsófi esélyes a döntőre, ugrásban pedig Boglárka és Zsófia kerülhet be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!