Sport

2016.11.20. 20:14

Komoly erőpróba: A DVTK Jegesmedvéket fogadják

Dunaújváros - A Ferencváros ellen pénteken aratott remek diadal után hétfőn 18 órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói a MOL Liga második helyezettjét, a DVTK Jegesmedvéket fogadják.

Gallai Péter

Az FTC idegenbeli, 5-2-es legyőzése után ma este már jóval komolyabb feladat vár a dunaújvárosiakra, hiszen a televízió által is közvetített összecsapáson a bajnoki címért harcoló Jegesmedvék érkeznek a jégcsarnokba. Míg a DAB győzött a legutóbbi fordulóban, addig a DVTK a listavezető MAC ellen elképesztő nagy csatában, büntetőkkel kikapott. Ezzel a MAC egy pontos előnyre (45 és 44 egység) tett szert üldözőjével szemben.

Bízzunk benne, sok ilyen jelenetet látunk ma a vendégek kapuja előtt Fotó: Ady Géza

Az Acélbikák 34 ponttal jelenleg az ötödikek, de már csak egy ponttal vannak lemaradva a tabellán a két találkozóval többet játszó Brassó mögött. A dunaújvárosi csapathoz kapcsolódó hír, hogy a szövetség fegyelmi bizottsága egy meccsre eltiltotta a DAB játékosát, Kalvis Ozolt, miután a pénteki meccsen összeverekedett Henrich Jabornikkal. Így a bekk a következő, azaz a mai mérkőzésen nem léphet jégre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!