Sport

2015.11.05. 18:39

Eppel Márton már egy döntetlennel is elégedetlen lenne szombaton

Dunaújváros – A Merkantil Bank Liga NB II tizenharmadik fordulójában hazai közönség előtt lép pályára Dunaújváros PASE Labdarúgócsapata.

Gróf András

A bajnoki tabella nyolcadik helyén álló újvárosiak szombaton 17 órakor a kilencedik Szigetszentmiklós együttesét fogadják. A két csapat között két pont a különbség a táblázaton, amit egy győzelemmel ötre lehetne növelni. A szigetszentmiklósiak kispadján az idény közben váltás történt, a Videotonhoz távozó Horváth Ferenc helyett, Vágó Attila irányítja a gárda felkészülését.

Az FC Ajka elleni gólzáporos győzelmet követően a dunaújvárosiak vezetőedzője, Artner Tamás természetesen optimistán várja a szombati összecsapást.

Artner Tamás és Eppel Márton a sajtótájékoztatón. Fotó: Zsedrovits Enikő

– NB II-es szinten idegenben 6-0-ra nyerni nagydolog. Jó ütemben rúgtuk a gólokat, és második félidőben már kifejezetten jól játszottunk, a kissé hitehagyott Ajka ellen. Jó volt a helyzetkihasználásunk, de azért ezúttal is maradtak ki lehetőségek. A Szigetszentmiklós elleni meccs ismét olyan feladat, amit meg kell nyernünk. A Gyirmót elleni találkozót követően azt mondtam a csapatnak, hogy az idei évben már nem kapunk ki többet. Ezt szeretnénk ezt teljesíteni. Azt elmúlt időszakban a fontos lépcsőfokokat nem tudtuk megugrani, remélem most sikerül. Szükségünk van a három pontra, hiszen szeretnénk a felsőházban telelni. Nem lesz azonban könnyű, mert a szombati ellenfélben több NB I-et is megjárt, jó képességű labdarúgó is szerepel.

Eppel Márton az Ajka elleni összecsapást a kispadon kezdte, de csereként beállva két találatot is szerzett.

– Az utóbbi időben nem igazán jöttek a gólok. Ezúttal azonban könnyebb dolgom volt, hiszen amikor beálltam, akkorra a csapat szinte már megnyerte a meccset. Úgy érzem a kiesés okozta sokkon, és a nyári esetleges átigazolásom körüli hercehurcán a Soroksár elleni mérkőzést követően tudtam túltenni magamat. A Szigetszentmiklós ellen már egy döntetlen esetén is csalódott lennék, hiszen egy újabb győzelem nagy lökést adhatna a csapatnak.

Az összecsapást Barna Gábor vezeti, segítői pedig Georgiou Theodoros és Király Krisztián lesznek.

A tizenharmadik forduló további mérkőzései: Kisvárda – Zalaegerszegi TE, Balmazújváros – Soroksár, Soproni VSE – Szeged-2011, Vác FC – FC Ajka, Szolnoki MÁV FC – Gyirmót FC Győr, BFC Siófok – FC Csákvár, Mezőkövesd – Budaörs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!