Sport

2013.04.14. 08:40

Megyei I - Velencei győzelem a Mezőfalva ellen

A listavezető Velence otthonában is legyőzte Mezőfalvát, így most már 16 pontos előnnyel vezeti a tabellát Sárosd előtt.

Horváth László

Road Masters Megye I. osztály: Mezőfalva-Velence 0:1 (félidő 0:0), ifi 2:1

200 néző, játékvezető: Dala Géza, asszisztensek: Zsélyi Csaba, Horváth Edina Ilona.

Mezőfalva: Papp Zoltán, Papp Attila, Balázs Sándor, Sági József, Benczik Zsolt, Huber Balázs, Nagy Dávid, Szilva Tamás, Tonka Péter, Szepesi Konrád, Móricz Csaba. Cserék: Márok Máté, Papp Károly, Orosz Gábor, Váradi Tamás, Begán Gábor.

Velence: Puhnyák János, Tosche Gergő, Ódor Ákos, Kovács Krisztián, Boda Béla, Csanádi János, Knausz Tamás, Kovács Norbert, Katona Lajos, Bakos László. Cserék: Pál István, Szarka Zsolt, Antal Sándor, Kadlecsik Tibor, Galaczi János, Matócza Dániel, Szigeti Attila.

Góllövő: 70. perc Pál István.

Kék mezben Csanádi János (Velence) és piros mezben Balázs Sándor (Mezőfalva) Harcol a labdáért (Fotó: Horváth László)

Nem sikerült otthon tartani a három pontot a mezőfalvi együttesnek. Az első 10 percben a vendégek éltek át nehéz helyzeteket, majd a vendéglátók térfelén is kialakult néhány gólreményes akció. Az első félidőben egyik csapat sem tudott felülkerekedni ellenfelén. A szünet után 20 percet kellett várni, míg a találkozó egyetlen gólja a mezőfalvi hálóban landolt. Kovács Norbert átadására a tizenhatos vonalában várakozó Pál István mozdult rá. Lövését Papp Zoltán mezőfalvi kapus már nem tudta hárítani.

A találkozó hátralévő részében a Mezőfalva megpróbálta utolérni a vendég Velencét, azonban a szerencse ezúttal elpártolt a hazaiaktól. A végére pedig egy kissé el is fáradt a Masinka-legénység.

A találkozó lefújását követően az edzők így értékeltek:

Velence, Pavlik József:

- Listavezetőként elégedett az 1:0-ás győzelemmel?

- A három ponttal természetesen elégedett vagyok. A mutatott játékkal azonban kevésbé. Azt tudni kell, hogy nem ez volt nekünk a legfontosabb mérkőzés, hiszen a SPORTM Kupa elődöntőjére készülünk, így 4-5 játékost sikerült pihentetnem. Én azt mondom, hogy kiegyenlített játék volt a mai, ahol nekünk sikerült egy góllal nyerni.

Mezőfalva, Masinka László:

- Nem sikerült otthon tartani a három pontot, de esély volt rá. Hogyan értékelhető a hazaiak szempontjából az eredmény?

- Úgy gondolom, az egész mérkőzés alatt sikerült meglepni az ellenfelet. Valószínűleg gyengébb meccsre számítottak. A vereség ellenére csak dicsérni tudom a fiúkat a hozzáállás miatt. A játékban helyenként voltak hiányosságaink, de ahhoz képest, hogy sok hiányzónk volt, korrekt eredményt értünk el. Sajnos küzdenünk kell az újonc csapat hátrányával. Néha úgy érezzük, hogy a régebbi csapatok nagyobb előnyt élveznek a játékvezetés szemében. Olyan nagy hibákat a mostani mérkőzésen nem láttunk, de tíz kétes esetből kilencszer a nagyobb nevű, listavezető csapatnak ítéltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!