Sport

2012.04.30. 02:28

Görkorcsolyával készültek a viadalra

Dunaújváros - A fővárosban rendezte meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség a gyorskorcsolya válogatót, amelyen a Mozdulj Diák! DSE versenyzői is indultak.

Gallai Péter

A napokban megtartott viadalon öt korcsoportban, hat távon szerepeltek a versenyzők. A dunaújvárosi diákok idehaza nem tudtak tökéletesen készülni, mert a csarnokban leeresztették a jeget. Így görkorcsolyával dolgoztak, ami sajnos az eredményeken is visszatükröződik. Legalábbis a korábban megszokott éremtermeléshez képest kevesebb medált szereztek a DSE tagjai, de így is szép kollekcióval térhettek haza.

Eredmények. 111 méter: 1. Ács Anita, Hingyi Alexandra, Kalapács Noémi, Schaffer Bálint, Nyúl Renáta, 2. Kovács Tímea, Mente Teréz, Sohonyai Seron, Oláh Attila, 3. Hóbor Vivien.
222 méter: 1. Kalapács Noémi, Kovács Tímea, Schaffer Bálint, 2. Hingyi Alexandra, Oláh Attila, 3. Szabó Lilla, Ács Anita.
333 méter: 1. Szabó Lilla, Schaffer Bálint, 2. Ács Anita, Hóbor Vivien, Nyúl Renáta, Oláh Attila, 3. Hingyi Alexandra, Kovács Tímea, Sohonyai Seron.
500 méter: 2. Burján Nikolett, Mente Teréz, 3. Hóbor Vivien.
777 méter: 1. : Burján Nikolett. 1000 m: 1. Burján Nikolett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!