Sport

2012.02.01. 13:49

Új ügyvezető a kézilabda-szövetségben

Folytatódik az átszervezés, illetve az új vezetési modell kialakítása a Magyar Kézilabda Szövetségben. 2012. február 1-jei hatállyal ügyvezető igazgatóval bővül az apparátus; a most létrehozott tisztséget Lukács Zsuzsanna látja el - olvasható a Magyar Kézilabda Szövetség honlapján.

Dunaújvárosi Hírlap

"Vetési Iván elnök úr hívására érkezem a kézilabda-szövetségbe – mondta el az ügyvezető -, méghozzá nagy-nagy örömmel. Először is rendkívül megtisztelő, hogy rám esett a választás, másrészt új kihívásnak és komoly feladatnak tekintem az ügyvezető-igazgatói munkát."

"Az ügyvezetői teendők keretében elsősorban a szövetség gazdasági ügyeit és a TAO-val kapcsolatos feladatok koordinációját intézem majd, az MKSZ főtitkára, Nemcsik Balázs pedig a szakmai teendőit látja el a továbbiakban."

Lukács Zsuzsanna imádja a kézilabdát, nyolc éven keresztül maga is játszott alacsonyabb szinten. Lukács Zsuzsanna tizenkét éven keresztül volt a mindenkori sportminisztérium alkalmazottja, 2011 tavaszától pedig  - mostani kinevezéséig - a Nemzeti Sport Intézet (NSI) főigazgató-helyetteseként dolgozott. Így korábbi munkáinak köszönhetően senkinek sem kellett bemutatkoznia az első munkanapján.

Forrás: Magyar Kézilabda Szövetség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!