Sport

2011.06.05. 12:42

F2: Stark Erik volt a leggyorsabb vasárnap is

Dunaújváros - A F2-es motorcsónakverseny vasárnapi időmérőjén is Stark Erik volt a leggyorsabb, őt Paolo Zantelli és Haonsen Rich követte. Bár Cserni Béla műszaki gondokkal küzdött szombaton, a mai időmérő futamot teljesíteni tudta, így ott lesz a délutáni rajtnál.

Dunaújvárosi Hírlap

1. Stark Erik, 2. Paolo Zantelli, 3. Hakonsen Rich, 4. Uvis Slakteris, 5. Johan Österberg, 6. Owen Jelf, 7. Lorenzo Grossi, 8. Rupert Temper, 9. Bjerknes Mette, 10. Hagin Stefan, 11. Andres Andersson, 12. Johan Coenradi, 13. Kovács László, 14. Cserni Béla, 15. Yousef Al-Robayan

A szombaton még műszaki hibákkal bajlódó Cserni Béla a mai időmérő futamot teljesíteni tudta, így az utolsó előtti helyről vághat neki a vb-futamnak. A versenyzők 16 órakor rajtolnak.


A F2-es motorcsónakverseny szombati első időmérőjén a svéd Stark Erik volt a leggyorsabb, megelőzve a norvég Hakonsen Rich-et és a litván Uvis Slakterist. Cserni Béla műszaki gondok miatt nem tudott kört teljesíteni.

A szombati időmérő végeredménye: 1. Stark Erik, 2. Hakonsen Rich, 3. Uvis Slakteris, 4. Paolo Zantelli, 5. Johan Österberg, 6. Owen Jelf, 7. Yousef Al-Robayan, 8. Lorenzo Grossi, 9. Rupert Temper, 10. Andres Andersson, 11. Hagin Stefan, 12. Bjerknes Mette, 13. Kovács László, 14. Cserni Béla, 15. Johan Coenradi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!