Rendőrségi

2012.09.12. 14:51

Hasba szúrta unokáját - Lakhelyelhagyási tilalom alatt a mezőszilasi nő

Székesfehérvár - Lakhelyelhagyási tilalom alá helyezte a Székesfehérvári Városi Bíróság az unokáját hasba szúró mezőszilasi nőt; az ügyészség az asszony előzetes letartóztatását kérte - tájékoztatot a Székesfehérvári Törvényszék sajtótitkára szerdán.

MTI

Laczkóné Tóth Beatrix közlése szerint a sárbogárdi rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyomoz a gyanúsított ellen. A Fejér Megyei Főügyészség indítványában a nő előzetes letartóztatását kérte, ám a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat állapított meg. A döntés jogerős, mivel senki sem fellebbezett. 
 A tilalom mindaddig érvényben lesz, amíg a vádirat benyújtását követően az elsőfokú bíróság másként nem dönt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn tájékoztatta az MTI-t arról, hogy hasba szúrta gyámsága alatt lévő unokáját egy 58 éves mezőszilasi nő vasárnap este. A 16 éves fiút egy családtag találta meg a Hadak úti ház udvarán.
A fiút, aki életveszélyesen megsérült, a mentők Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. Állapota stabilizálódott, időközben túl van az életveszélyen. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki, tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!