Rendőrségi

2012.06.29. 09:03

Lopott alkatrésszel, vas tárgyakkal volt tele a talicska

Perkáta - Három fiatalt gyanúsítanak a dunaújvárosi nyomozók egy perkátai lopással. A trió a helyi körzeti megbízottnak tűnt fel a településen, tekintve, hogy egy gépkocsialkatrészekkel teli talicskát toltak - számolt be az esetről pénteken Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

duol.hu

A perkátai KMB-s-nek csütörtökön délelőtt tűnt fel a településen három fiatal, mert egy talicskát toltak, ami tele volt személygépkocsi-alkatrészekkel, illetve egyéb vas tárgyakkal. Amikor a rendőr igazoltatta a három helybéli fiatalembert, azok a tárgyak származási helyével kapcsolatban nem tudtak hiteles választ adni.

Nem sokkal később kiderült, hogy a vasakat a közeli Szabadság tér egyik házához tartozó melléképületből lopták el, amivel a sértettnek 20 000 forintos kárt okoztak.

Miután ezt megállapították, a körzeti megbízott a tárgyakat lefoglalta, majd a 17, a 20 és a 21 éves fiatalokat előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra.

Ott a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, a fiatalok tagadták a bűncselekmény elkövetését - közölte a szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!