Rendőrségi

2012.01.31. 14:41

Cserbenhagyásos baleset: elhajtott a helyszínről az Audi sofőrje

Dunaújváros - Cserbenhagyásos gázolás történt ma hajnalban az Aranyvölgyi út - Magyar út kereszteződésénél. Az Audi sofőrje a baleset után elhajtott a helyszínről.

Dunaújvárosi Hírlap

A gyalogos az Aranyvölgyi úti benzinkút irányából a Park Center irányába közlekedett, az úttesten a kijelölt gyalogátkelőhelyen ment át. A Magyar út irányából az Aranyvölgyi út irányába közlekedett egy ismeretlen fogalmi rendszámú Audi személygépjármű a belső forgalmi sávban, ami a gyalogátkelőhely előtt megállt, majd elindult, és elütötte a gyalogost.

Az ismeretlen sofőr meg sem állt, segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a baleset szemtanúit, vagy az Audi gépjármű vezetőjét, hogy jelentkezzen a rendőrkapitányságon a 25/510-510-es telefonszámon, vagy személyesen - tájékoztatta a DH-t Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!