Rácalmás

2016.02.15. 15:28

Küldöttgyűlést, majd évnyitó vacsorát rendezett a Rácalmás Sportegyesület

Rácalmás - A Rácalmás SE tevékenységét az igényesség és a versenyszellem jellemezte az elmúlt évben is.

Körmendi Erzsébet

A Rácalmás Sportegyesület küldöttgyűlést, majd azt követően évnyitó vacsorát rendezett múlt héten pénteken este a Jankovich-kúriában. A küldöttgyűlés összehívása azért volt indokolt, mert módosítani kellett az egyesület alapszabályát, hogy az megfeleljen a törvényi előírásoknak, tudtuk meg Bencs Attila elnöktől az ülés utáni vacsorán, amelyen megköszönte a szakosztályok munkáját is. Elmondta egyebek mellett, hogy rendkívüli évek állnak mögöttük. Mint emlékezetes: elkészült korábban az új sportöltöző, tavaly pályavilágítással és új locsolórendszerrel, az utánpótlás terén felszerelésekkel gazdagodtak, megoldották a focipálya füvének felújítását is.

A Rácalmás SE küldöttgyűlést és évindító vacsorát tartott pénteken. Jobbról Bencs Attila elnök. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az idei fontos év lesz olyan szempontból is, hogy elnökséget, olyan elnökségi tagokat kell választaniuk, akik elkötelezettek a célok megvalósítása iránt, és összefogják a társaságot. Ennek jegyében kívánt Bencs Attila eredményes sportévet, erőt, kitartást, hogy együtt, egymásért tudják megoldani az előttük álló feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!