Hirdetés

2023.06.19. 23:59

Egész nap várja az érdeklődőket dunaújvárosi toborzónapján az SK On

Az SK On Hungary iváncsai üzemének munkatársai egy egész napos toborzóeseményt szerveznek Dunaújvárosban június végén. Ugyan a nyári szünet már sokak számára elindult, a dél-koreai óriás magyarországi képviselete nem pihen: 2500 munkavállaló foglalkoztatása a cél 2023 év végéig.

Az akkumulátorgyártó jelenleg több mint 50 nyitott pozícióra várja a jelentkezőket. Álláslehetőségeik szinte minden szakterületet lefednek, így valamennyi munkakereső könnyen megtalálhatja kínálatukban a számára legmegfelelőbb pozíciót. 

Annak érdekében, hogy az érdeklődők közvetlenül is megismerhessék az SK On dolgozóit, június 27-én a dunaújvárosi Munkásművelődési Központ földszinti színháztermében lesz lehetőség személyesen is találkozni velük. A toborzóesemény 9:00-kor nyitja kapuit és egészen 17:00-ig várják majd az érdeklődőket. A nap folyamán kétszer, reggel 9:00-kor és 13:00-kor lesz cégbemutató prezentáció, ám ettől függetlenül az esemény ideje alatt bármikor lehet kérdezni a toborzóktól és egyes kiemelt területek (operátor, technikus/karbantartó, mérnök, quality és egyéb irodai pozíciók) képviselőitől, illetve lehetőség lesz önéletrajzok leadására és regisztrációra is. A részvétel ingyenes, így minden jelentkezőt szívesen várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában