szponzorált tartalom

2021.02.12. 12:33

Okos weboldal, okos döntés

Ma már szinte nincs olyan vállalkozás, amelynek ne lenne online jelenléte, s alapvetően ma már az is egy elvárás, hogy weblapunk is legyen. Egy weboldal azonban nemcsak azért szükséges, hogy “csak legyen”, mivel tulajdonképpen az értékesítés folyamatában is óriási szerepet játszanak. A következő pár sorban most megtudhatjuk, melyek egy okos weboldal igazi előnyei.

Amikor a weboldal helyettünk dolgozik…

Feltehető a kérdés, hogy hogyan lehet egy weboldal önműködő? Nos, ezek a speciálisan megtervezett és létrehozott online felületek folyamatosan dolgoznak helyettünk. Amikor mi éppen pihenünk vagy nyaralunk, a weboldal sosem áll le. Ezért jó, ha marketingvezérelt honlappal rendelkezünk, amely önműködő folyamatainak köszönhetően új vevőket és plusz bevételt generál.

Mi a különbség a hagyományos és a marketingvezérelt weboldalak között? Nagyon is sok minden! Az utóbbi esetén a honlap létrehozását alapos marketingkutatás előzi meg. Ezek során fény derül az ügyfelek legfontosabb igényeire, megtervezik a stratégiát a szövegezést és a struktúrát is, így később sikeresebbek lesznek a Google hirdetéseink.

Az ezekhez hasonló weboldalakat többnyire a Google által is minősített profi szakértő csapatok készítik el.

Mitől olyan okosak ezek a weboldalak?

Ma már fontos, hogy úgy tervezzük meg a weboldalunkat, hogy erősítsük segítségükkel a piaci pozíciónkat, online jelenlétünket. Ezenfelül lényeges még, hogy a kapcsolatépítésben és a bevételnövelésben is segédkezzenek. Éppen ezért, az okos weboldalakat különböző okos funkciókkal lássák el, és mindegyiknek külön-külön megvan a maga előnye.

Mi a helyzet a keresőoptimalizálással? Manapság egyre többen törekednek arra, hogy a keresőoptimalizálás egyes moduljait is beépítsék a weboldal felületébe. Ennek köszönhetően egyre előrébb kerülhetünk a Google találati listájában, amely lássuk be, a jelen erős versenyhelyzetben nagyon is előnyös.

Aztán a keresőoptimalizálás kapcsán is lényeges, hogy weboldalunkat a megfelelő tartalommal lássuk el. Éppen ezért kell a blogfunkciót is elérhetővé tenni ezen keresztül. Miért? A naprakész szövegek egyre több látogatót vonzanak, akik úgy gondolják majd, hogy hasznos tartalommal találkozhatnak nálunk.

Az Adnet Media a weboldal készítés területén szakértőnek számító csapata segít, hogy te is tovább fejlődhess és új utakra léphess, de ez egy profi weboldallal kezdődik.

Okos funkciók

Az okos funkciókat napestig sorolhatnánk, így kénytelen vagyok megemlíteni még néhány hasznos változatát.

Az okos kapcsolati űrlap segítségével szinte azonnal kapcsolatba léphetnek velünk leendő ügyfeleink. Az online chat ennek már egy modernebb és automatizáltabb változata, ugyanakkor az okos hívógomb segítségével akár telefonon is felkereshetnek minket.

Ezenfelül a helymeghatározó funkció, a biztonsági tűzfal, a letölthető tartalmak, az egyedi design, a saját szerkesztőfelület, a galéria és a megosztási lehetőség is hasznos funkció lehet a mindennapok során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában