Nyereményjáték

2013.10.20. 13:12

Kit javasol ÖN a hónap orvosának, ápolójának?

A jelölés 2012. október 29-én 9 órától november 5-én 9 óráig tart.

nincs nev

Túl az ötvenezer szavazaton! Sokszor érezzük úgy, hogy nem lehetünk eléggé hálásak az egészségügyben értünk fáradozóknak! Ezzel olvasóink is egyetértenek, ezért is kapott példátlanul nagy közönség támogatást az év elején indított sorozatunk, amelyikben az egészségügyi dolgozók helyzetét mutatjuk be. A riportok szereplőit, ajánlásaikkal, majd szavazataikkal Önök, a hálás olvasók választhatják ki, az erre érdemesített gyógyítók pedig elénk tárják lapunkban, milyen is az a világ, amelyikben éjjel-nappal helyt kell állniuk.

Az eddigi orvos és asszisztens/ápoló szereplőket több mint ötvenezer szavazat alapján szólaltattuk meg! Kérjük olvasóinkat, ajánlják továbbra is bemutatásra, azt az orvost, ápolót, asszisztenst, akit saját tapasztalatuk alapján, a legemberségesebbnek, a legjobb hozzáállásúnak tartanak. Ez, mármint az emberségesség közösség előtti ajánlása az igazi ajándék, amit orvosuknak, ápolójuknak egyáltalán átnyújthatnak.

A szavazás november 6-án 9 órától november 12-én 9 óráig tart.
(Azokra, akiket már bemutattunk a hónap orvosaként, ápolójaként/asszisztenseként, nem lehet újra szavazni!)

2012. november 17-én jelenik meg az interjú az első helyezett orvossal, ápolóval

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!