Női kézilabda

2011.09.17. 19:01

Kitettek magukért a lányok

Azok után, hogy szerdán a bajnok Győr 28 gólos különbséggel győzte le az Alcoa FKC NB I-es női kézilabdacsapatát, túl sok jóra nem számíthattak a fehérváriak szombaton este, hiszen a Fradi otthonában volt jelenésük.

Matók János

A zöld-fehérek eleve a második hely egyik esélyesei, arról nem beszélve, hogy az FKC a szerdai meccshez is képest tovább gyengült: Becséri Kitti betegség, amíg a montenegrói válogatott Szandra Nikcsevics húzódás miatt nem léphetett páyára. És akkor még nem beszéltünk a januárig hiányzó Vaszariról, a porcműtétje után lábadozó Zsigmondról és Krisztina Triscsukról, aki szerdán, a Győr ellen sérült meg. Ez pedig öt hiányzót jelentett a fehérvári oldalon. Ezután az Alcoa FKC mégis úgy játszott, ahogy Mihály Attila vezetőedző elvárta a lányoktól: agresszívan és gátlástalanul. Ennek köszönhetően a Fradi végül "csak" 30-27 (17-9) arányban tudott győzni a mérkőzésen.

A fehérváriaktól Tilinger vitte a prímet 6 góljával, amíg Németh Nóra, Németh Kriszta és Ana Niksics egyaránt négy gólt dobott a Fradi kapujába. Külön dícséret a lányoknak, hiszen a második félidőt megnyerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!