Nagyvenyim

2015.03.19. 17:07

Rajzversenyt hirdetett idén is a Magyar Hidrológiai Társaság

Nagyvenyim – A Víz Világnapjához kapcsolódóan idén is rajzpályázatot hirdetett a Magyar Hidrológiai Társaság. Eredményhirdetés és ünnepség.

Körmendi Erzsébet

A Kossuth Lajos Általános Iskolában megrendezett Víz Világnapi ünnepségen elsőként Vargáné Kaiser Katalin polgármester hívta fel a figyelmet arra, hogy a mi felelősségünk megóvni természeti kincsünket. Megulesz Gabriella, a Magyar Hidrológiai Társaság Dunaújvárosi Területi Szervezetének titkára azzal folytatta a gondolatsort, hogy kötelességünk tovább vinni ezt a küldetést, és figyelmeztetni mindenkit környezetünk védelmének fontosságára. A Kossuth iskola diákjainak műsora hasonló gondolatokat fogalmazott meg versekben, dalokban is. Végül a legszebb rajzok készítői vehették át jutalmukat. Az évfolyamok első három helyezettjei a következők.

Elsősök: Vranyák-Halász Csenge, Varjas Liliána, Glaszhütter Dávid. Másodévesek:: Pinczés Kamill és Horváth Tamás, Kovács Luca, Góczán Barnabás és Szigeti Levente. Harmadikosok: Horváth Sándor, Angyal Márk, Kókány Evelin. Negyedikesek: Horváth Eszter, Rajcsányi Mercédesz, Horváth vivien. Ötödikesek: Pók Viktória, Rauf Csenge Réka, Szabó Fanni. Hatodikosok: Hekele Dóra, Baranyai Kata. Hetek-nyolcadik osztály: Zsiger Nikolett, Gál Gabriella, Németh Petra és Hernádi Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!