Nagykarácsony

2014.03.12. 18:50

Sportolók a táncparketten Nagykarácsonyban

Nagykarácsony - Mergl István nyolc évvel ezelőtt kopogtatott a helyi és a környékbeli iskolák ajtaján, hogy összeszedjen egy jó utánpótlás labdarúgócsapatot Nagykarácsonyban.

Rankasz Brigitta

A verbuválás remekül sikerült Mergl Istvánnak, az egyesület azóta is sikeresen ível felfelé a futballpályákon.

Az idei év közös budapesti kényeztető táborozása után bevételeiket a sportbálon gyarapították. Az idei már a negyedik alkalom volt, amikor a Kultúrház Nagykarácsony megnyitotta kapuit eme nemes célra. A szervezést az edző támogatói összejövetellel kezdte, és sikerült is több embert a jó ügy, a sport mellé állítania.

A családi, baráti kör is összejött nemrég a focistákkal együtt egy remek jótékonysági bálra. A vezető köszönetet mondott a támogatóknak, hiszen a bálon a jótékonykodás mellett őket is minden alkalommal köszöntik, elismerik munkájukat.

A rendezvényt a Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjai zenés produkcióval nyitották meg. Majd Molnár Stefánia előadását hallhatták a résztvevők.

A négyfogásos vacsorát Merglné Ulmer Mária és Ulmer Sándor készítette el, és az előszállási cukrász, Szabó Ferencné finom süteményi koronázták meg az ízkavalkádot. A Szamaras zenekar reggel hatig húzta a talpalávalót, és az aranylábú fiúk most a táncparketten edzettek, ragyogó hangulatban... A Nagykarácsonyi Sportegyesület jövője mára már biztos lábakon áll, köszönet a csapattagoknak, és a sok segítőkész szurkolónak, támogatónak.

Hátul balról: Ulmer Sándor, a Szamaras zenekar, Scheier Zsolt, Varga Gábor, Pulai Ferenc, Magyari Norbert. Elöl balról: Kajári Tibor, Merglné Ulmer Mária, Szabó Ferencné, Varga Gáborné, Magyari Norbertné, Mergl István (Fotó: Rankasz Brigitta)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!