Kézilabda

2011.03.26. 15:51

Útinaplóval jelentkezik az MKB Veszprém Barcelonából

Barcelona - Lionel Messi ide, verhetetlen futballcsapat oda, e hétvégén sportügyileg a kézilabda a főszereplő a katalán fővárosban. Az MKB Veszprém KC és népes-lelkes szurkolótábora Barcelona meghódítására készül a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első fordulójában. A repülőgép indulását elhalasztották, de így találkozhattunk a holland futballsztárokkal. A helyszín(ek)ről jelentkezünk!

Napló

Laptársunk, a Napló sportújságírója folyamatosan közvetít az MKB Veszprém KC játékosainak barcelonai útjáról, valamint a mérkőzésről.

A rendkívül pikáns párharcot mindkét oldalon izgatottan várják. Igen, talán ma már nem túlzás azt állítani, hogy nemcsak a Veszprém számára jelent különlegességet a Barcelona elleni ütközet, hanem ez fordítva is igaz. A felek sokszor igencsak izgalmas csatákat vívtak a múltban, erről részletesen beszámoltunk, ahogyan arról is, hogy mi a véleménye egy "Barca-szakértőnek" és a magyar bajnoknál mit várnak az első mérkőzéstől, amelynek televíziós megtekintésétől sajnálatos módon sokan elesnek.

Az útinaplóról szóló folyamatosan frissülő cikket itt olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!