Hírek

2015.04.23. 18:29

Generációk egy szólamban – sokadalom a zeneiskolában

Dunaújváros – Igazi családi nappal folytatódott csütörtökön délután a Sándor Frigyes Napok a zeneiskolában.

Szabó Szabolcs

Egynapnyi pihenő után csütörtökön délelőtt folytatódott a Sándor Frigyes Napok programsorozata a városi zeneiskolában. Generációk egy szólamban címmel előbb zenei vetélkedő várta a résztvevőket. Szülők, nagyszülők, diákok közösen oldották meg a zene alapműveltségre építő játékos feladatokat.

A remek hangulatú fejtörőt követően kezdődött a népszerű szülő-növendék koncert, amelyen a tehetséges diákok szüleikkel közösen mutathatták meg tudásukat a közönségnek duó, trió és négykezes felállásban is. Ma hagyományos tanári koncerttel zárul a Sándor Frigyes Napok.

A pénteken este 18 órakor kezdődő hangversenyen adják át a Sándor Frigyes Díjakat is.

Mint arról már korábban olvashattak, a szombati koncerten mutatják be a készülő az intézmény névadóját, Sándor Frigyest ábrázoló szobor gipszmintáját az érdeklődőknek.

A Sándor Frigyes Napok eddigi rendezvényeihez hasonlóan a pénteki koncert is ingyenesen látogatható, ám a támogatói jegyek vásárlásával bárki segítheti a zeneiskola munkáját, törekvéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!