Hírek

2014.11.14. 17:05

Adomány háztetőre

Baracs – Az adománygyűjtés első szakasza után következik a második: akár használt alapanyag is jöhet!

Pekarek János

Mint a minap megírtuk, befizettük olvasóink gyűjtését, ötszázötvenötezer forintot a Baracsért Közalapítvány számlájára, a településen működő Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett számlára. Az összeg csak és kizárólag Dénes Imre és családja tavaly novemberben leégett családi házának új tetőszerkezetének felépítésére fordítható.

Mint megtudtuk, ezen az eddig összegyűlt, több mint félmillió forinton kívül több magánszemély is adakozott Dénesék javára: adományukat ugyancsak a Baracsért Közalapítványnak a takarékszövetkezetnél vezetett számlájára fizették be.

A gyűjtés pedig folytatódik: ahogyan már megemlítettük, kiadónk is nyit egy számlát a napokban, hogy arra további vállalkozásoktól, magánszemélyektől származó adományokat fizethessenek be, akik szeretnék fedélhez juttatni a háromtagú családot, amely mostanság egy fekete nejlonfóliával fedett épületben várják a telet. De pénz nélkül is lehet segíteni: aki használt, bontott anyagot, cserepet, faszerkezetet tud adni, az is nagy segítséget jelenthet Déneséknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!