Hírek

2014.11.13. 18:00

Befizettük az adományokat Déneséknek

Dunaújváros - Ez is megvolt: befizettük a Dénesék javára összegyűjtött több mint félmillió forintot csütörtökön.

Pekarek János

Befizettük az olvasóink, támogatóink által összegyűjtött 555 (ötszázötvenöt) ezer forintot Dénes Imréék javára a Baracsért Közalapítvány számlájára csütörtökön, a Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet helyi fiókjában. A közalapítvány kuratóriumának elnöke, Bálint Mihály fogadta az összeget, amelyet lapunk főszerkesztője, Várkonyi Zsolt fizetett be.

Mind az 555 ezer forint egyetlen célra használható fel: arra, hogy Dénesék házára új tetőt építsenek. Értve ezalatt, hogy a tavaly leégett tető helyett legyen új, de nem feltétlenül vadonatúj alapanyagokból.

S most az adományozókról. A több mint félmillió forint adományozói között vannak a dunaújvárosi közgyűlés tagjai, a város polgármestere, alpolgármesterei: Cserna Gábor, Szepesi Attila, Gombos István, dr. Ragó Pál, Cserni Béla, Iván László, Hingyi László, Sztankovics László, Nagy Zoltánné, Izsák Máté, Gál Roland, Lőrinczi Konrád, Pintér Attila, Tóth Kálmán, Besztercei Zsolt, Pintér Tamás, Szabó Zsolt.

A baracsi képviselőtestület tagjai: Várai Róbert, Szárszó Lajos, Fehérvári József, Baloghné Bitó Ildikó, Brandtner Antal, Mezei Zsolt, Kocsis Sándor. A Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetség, valamint Mucsi Zoltán és Győri Gábor. Dunaújvárosi vállalkozók: Grábics Gábor, Dráviczki Márton, Nyakacska Zsolt, dr. Szappanos Mária, és lapunk főszerkesztője, Várkonyi Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!