Hírek

2014.02.04. 12:28

A 13 éves fiatal térden rúgta támadóját, így tudott elmenekülni

Dunaújváros - A férfi kislányokat szólított le, zaklatta őket, majd egyiküket követte és megragadta - de elfogták.

Gallai Péter

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat T. Gábor ellen, személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a 39 éves gyanúsított január 29-én délután két 13 éves lányt szólított le Dunaújvárosban, a Római városrészben, majd az egyiknek a nyomába eredt és szexuális tartalmú beszólásokkal zaklatta. A férfi egészen a kórházig követte a lányt, akinek ott megragadta a kezét és nem engedte útjára. A lányka azonban a támadóját térden rúgta és így el tudott menekülni a helyszínről.

Az ismeretlen tettes ellen indított nyomozást már másnap siker koronázta, ugyanis a zaklatóval szemben a járőröknek kellett intézkedniük, miután összetört egy kaputelefont a Domanovszky Endre téren. T. Gábort előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

A rendőrség várja azoknak a fiatal lányoknak a jelentkezését, akiket a fentiekhez hasonlóan a közelmúltban egy negyven év körüli férfi zaklatott, követett, vagy próbált fals indokkal elcsalni Dunaújvárosban vagy a környéken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!