Hírek

2013.11.18. 15:14

Szatír az edőben - Kiszabadította magát molesztálója kezei közül a 12 éves kisfiú

Székesfehérvár - A Készenléti Rendőrség munkatársai voltak azok, akik vasárnap este Dunaújvárosban elfogták azt a fiatalembert, aki egy kisfiút szexuálisan molesztált. A Fejér megyei nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Zsigó Ferenc

A Készenléti Rendőrség Dunaújvárosban szolgálatot teljesítő egységéhez lépett oda november 17-én este egy gépkocsivezető azzal, hogy egy kisfiú kért tőle segítséget, mert egy ismeretlen férfi nemi vágyainak kielégítésére akarta kényszeríteni. A 12 éves gyermek Dunaújvárosban, a Hunyadi úton futott oda gépkocsijához, amivel ő éppen a Béke tér felé haladt. Mint a kisfiú elmondta, hazafelé tartott, amikor a fiatal férfi megragadta a karját, befogta a száját, és az erdő felé vonszolta. Majd felszólította, hogy nemi vágyát elégítse ki. A kisfiúnak azonban sikerült a szorításból kiszabadítania magát, majd elmenekülnie. Futás közben vette észre az autóst, tőle kért segítséget. Miután az elkövetőről pontos személyleírást adott, a készenléti rendőrök a tettest a helyszín közelében elfogták.

A 29 éves dunaújvárosi P. Tamást a kisfiú egyértelműen felismerte, mint támadóját. A férfit a rendőrök Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását. Az eset gyanúsítottja a tett elkövetésének napján szabadult a váci fegyintézetből, ahol egy 2007-ben ugyancsak Dunaújvárosban elkövetett hasonló bűncselekmény miatt töltötte büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!