Hírek

2013.11.27. 19:35

Fellépő A padlásra

Dunaújváros - A Kabaré után egy újabb legendás musicalt állít színpadra a Bartók társulata. Premier szombaton este.

Szabó Szabolcs

A padlás a csoda megszületéséről szól, a színház pedig a csodák helye, az ég és a föld közötti mezsgye, ahol minden megtörténhet. Kuthy Ágnes rendező, a darab újraértelmezésével, jelenkori komplex színházi eszközökkel kívánja megteremteni a varázslatot, hiszen a színház érzéki műfaj, az érzelmeinkre és az érzékeinkre hat fogalmaz világhálós elérhetőségén a Bartók színház, ahol már izgalommal telítve várják, miként is fogadja majd a közönség a szombaton debütáló musicalt, A padlást. Az évad egyik vezető darabjában kiváló színészeket köszönthetünk. Az előadásban a csodanagymamát, Mamókát, Kútvölgyi Erzsébet Kossuth-díjas színművésznő, a Vígszínház tagja játssza. A Rádióst pedig a Mezítláb a parkban című vígjátékban már remekül teljesítő Gulyás Hermann Sándor alakítja. Barabás szerepében pedig Jászberényi Gábort láthatjuk ismét a Bartókban. Quintus Konrád a Detektív szerepében tér vissza a dunaújvárosi színpadra. A padláson a már ismert és megismert helyi erők közül ott lesznek: Polgár Lilla, Lapis Erika, Kiss Attila, Csadi Zoltán, Farkas Erik, Gasparik Gábor, Suplicz Mihály, és Dubai Péter.Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!