Hírek

2011.09.06. 02:27

A Fészek ma is óv, véd...

Dunaújváros - A tanétterem étterme pillanatnyilag zárva tart, s majd csak az üzemeltetőváltással járó engedélyeztetési eljárások végeztével nyithat újra. Addig a diákok egymás közt okulnak.

Pekarek János

Az ügyre, a népszeri Keri tanévkezdésének történetére a közeljövőben visszatérünk. Most csak arról ejtünk szót, hogy ezek az események hatással voltak a Fészek Tanétterem működésére is.

 

Ám a diákok által a tankonyhán készült ételek (egyelőre) nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Az üzemeltetőváltás után jelenleg az engedélyeztetési eljárás folyik, tudtuk meg Magyar Andrástól, a szakközépiskola igazgatójától. Amíg az összes szükséges, szakhatósági engedéllyel nem rendelkezik újra az intézmény, addig a Fészek Tanétterem éttermi része (mint hétfőn is tapasztaltuk) zárva tart.

Az iskola igazgatója megjegyezte: az oktatás folyamatos, s bár a nyáron, az iskolaépület átadás-átvételének nagy munkát igénylő napjaiban még nem tudták, hogyan fogják biztosítani a képzést, a tanévkezdés rendben lezajlott. A részletekről később.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!