Hírek

2011.07.21. 02:25

A kereskedelmi középiskola jövőjéről

Dunaújváros - Levélben válaszol a kerit eddig működtető alapítvány elnöke kritikusainak. Mivel nem akarunk üzenőfal lenni, a nyílt levelet összefoglalva adjuk le.

Pekarek János


Dér Zsuzsanna reagál az iskola megbízott igazgatójának, Magyar Andrásnak ugyancsak a cikkben szereplő megállapítására, amely szerint a berendezések, könyvek piaci értéke nulla.

Ez az állítás nem valós... Minden, amit kérnek, piaci értéket képvisel, hiszen az Önök számára használati értéke van. A kuratóriumi elnök megjegyzi: más megoldást még sem az iskola, sem az önkormányzat nem ajánlott fel, nem is tárgyalnak az alapítvánnyal. Veszélybe került közel 300 tanuló szerződése is.

A tapasztalt eljárás ellenére , írja Dér Zsuzsanna, a kuratórium és felügyelő szerve minden érintettet biztosít a tisztességes, törvények szerinti elszámolásról, a munkaviszonyok törvényes megszüntetéséről, és a vagyon erejéig a fizetési kötelezettségek teljesítéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!