Futsal

2017.11.20. 09:00

A Nyírgyulaj KSE lesz a Renalpin vendége

A futsal első osztály nyolcadik fordulójában hétfőn 19 órakor a Nyírgyulaj KSE gárdáját fogadja a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Fridrich Dávid (7) már a válogatottban is bemutatkozott

Fotó: Ady Géza

A válogatott svédországi mérkőzései miatti kéthetes bajnoki szünetet követően lép pályára a dunaújvárosi alakulat. Az összecsapás egyértelmű esélyese a dunaújvárosi gárda, hiszen a két csapat között hét pont a különbség a bajnoki tabellán. A vendégek jelenleg a nyolcadik helyen állnak a táblázaton, pedig jól kezdték a szezont. Az első két találkozót megnyerték, ám utána egyetlen pontot sem szereztek. A legutóbbi két meccsen ráadásul rúgott gól nélkül hagyták el a játékteret. A hétfő esti meccs játékvezetői Gál Péter és Baghy Csaba lesznek, amíg az időmérői feladatokat ezúttal Moldván István látja el.

A fordulóból már két mérkőzést lejátszottak: Debreceni EAC – Rába ETO 0-7, FTC Futsal-Fisher Klíma – MVFC Berettyóújfalu 3-2. A mai további párosítás a következő: Bőny-Szavill Consulting – FC Veszprém, Aramis SE – Swietelsky-Haladás VSE.

A bajnokság állása a nyolcadik forduló előtt a következő: 1. MVFC Berettyóújfalu 18 pont, 2. Rába ETO 16 pont, 3. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 13 pont, 4. Swietelsky-Haladás VSE 12 pont, 5. FC Veszprém 9 pont, 6. FTC Futsal-Fisher Klíma 9 pont, 7. Debreceni EAC 9 pont, 8. Nyírgyulaj KSE 6 pont, 9. Aramis SE 6 pont, 10. Bőny-Szavill Consulting 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában