Holnap már a gyergyóiak ellen

2018.09.21. 22:16

Az első két harmad után 3–0-ra vezetett a házigazda FTC

A nyáron alaposan átalakult és megerősödött Ferencváros vendégeként korcsolyázott jégre tegnap este a DAB, amely pontért, pontokért utazott a fővárosba.

Agárdy Csaba

Mindebből sajnos nem sok látszott megvalósulni az első harmadban, hiszen a zöld-fehérek a 7. percben Anssi Rantanen révén megszerezték a vezetést, majd négy perccel később Tóth Renátó találatával kétgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Az újvárosiak gondjait tovább gyarapította, hogy a harmadik játékrész ötödik percében ismét eredményes volt a vendéglátók első sora, ezúttal Leo Roderic Fitzgerald mattolta Sevelát (0–3). Negyven percnyi játékot követően tehát magabiztosan vezetett a Fradi. A találkozó lapzártánk után ért véget. A pénteki fellépés után nem sok ideje marad a regenerálódásra Antti Karhula csapatának, hiszen vasárnap 17 órakor már a Gyergyószentmiklós ellen hazai jégen kell(ene) begyűjteni az újabb ligapontokat. Mint arra már korábban is utaltunk, ez sem ígérkezik egyszerűnek, hiszen az újoncot egész seregnyi egykori, az NHL-t, KHL-t és az AHL-t is megjárt hokis erősíti.

Remélhetőleg a Bikáknak lesz okuk az örömre vasárnap Fotó: Zsedrovits Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában