Vármegyei csapatok

2024.04.25. 16:27

A vereség ellenére a Baracs még játszhat a Magyar Kupa kvótáért

Szerdán rendezték a labdarúgó Fejér Vármegyei Kupa 5. fordulóját, ahol a körzetünkhöz tartozó együttesek közül a Baracs csapata volt érdekelt az elődöntőbe jutásért rendezett mérkőzésen.

Horváth László

A Baracs Pátkán kapott ki büntetőkkel

Fotó: HL

A másodosztály déli csoportjában második helyen álló Baracs az északi csoport szintén dobogósa, a harmadik Pátka vendége volt az 5 fordulóban. 

Pátka – Baracs 0-0

Baracs: Tóth- Hepp, Áldott (Deli 66.), Nagy E. (Novoth 81.), Sbihi, Fülöp, Kiss, Badi, Palkó, Huber, Éliás.

A gólnélkül mérkőzést követően büntetők döntöttek, a pátkaiak részéről Tímár, Vajda és Magyaródi is eredményes volt. A baracsiaktól csak Huber és Palkó talált be, így a Pátka jutott a legjobb négy közé, ezzel pedig történelmi tettet hajtott végre.

Miután Fejér öt kvótát kapott a MOL Magyar Kupa következő évi szezonjára, az első négy automatikusan résztvevő, a többiek pedig játszanak a fennmaradó egy helyért. Azaz a Baracs még "meccsben van" ezért. Ebben elsőként az elődöntők további vesztesei közül a másodosztály északi csoportját toronymagasan vezető Bakonycsernye lesz a Baracs ellenfele, a meccset május 8-án hazai pályán rendezik. 

Az 5. forduló eredményei: Bakonycsernye – Sárbogárd 1-3, Ercsi – Sárosd 2-1, a Mór - Bodajk meccs 9-0-ás állásnál a félidőben félbeszakadt, mert a vendégek nem tudták vállalni a folytatást kevés játékosuk miatt.

A 6. forduló párosítása: Pátka - Sárbogárd, Mór - Ercsi, Baracs - Bakonycsernye, Bodajk - Sárosd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában