Andersen Liga

2024.03.07. 13:30

A talpon maradtak küzdelme

A másodosztályú jégkorong-bajnokságban, az Andersen Ligában a rájátszáshoz érkeztek a csapatok.

Agárdy Csaba

Archív

Fotó: Laczkó Izabella

Az alapszakasz után mindkét dunaújvárosi alakulat talpon maradt, és folytathatja a küzdelmet a bajnoki címért, illetve a helyezésekért.
A Dunaújvárosi Acélbikák-ASP az alapszakaszt a harmadik helyen  zárta (tavaly a  bronzéremért játszhatott, végül negyedikként végzett), a Worm  Angels az alapszakaszban nyolcadik lett (egy évvel ezelőtt döntőt vívott, és végül a második helyen fejezte be a sorozatot). 

A DAB a rájátszásban  a hatodik FTC-Telekom U23-as együttesével játszik, 

a párviadal az egyik fél két győzelméig tart. A Wormnek az alapszakasz-győztes UNI Győr ETO HC jutott.
A rájátszás pénteken  kezdődik, a Worm Angels 20.15 órakor fogadja a győrieket, míg szombaton a DAB-ASP a Ferencvároshoz látogat. A találkozó 17 órakor a Népliget szomszédságában lévő FTC sátras pályáján rendezik meg.
A továbbjutáshoz a Wormnek nagy bravúrra lenne szüksége, a győriek ellen. Az ETO veretlenül nyerte meg az alapszakaszt, a Worm Angelst 5–1-re és 9–2-re győzte le.
A DAB számára viszont valószínűleg csalódás lenne az FTC elleni búcsú, már csak azért is, mert az alapszakaszban 7–2-re és 7–4-re verték a Fradit. ACs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában