Felkészülési lehetőség

2024.01.25. 08:30

Kezdődik a téli műfüves bajnokság, Dunaújvárosban két csoport játszik

Lassan elérkezik a tavaszi rajt a vármegyei labdarúgó-bajnokságban, az erre való felkészülést segíti az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága által szervezett, már hagyományos téli műfüves sorozat. 

Gallai Péter

A Mezőfalva csapata is nevezett a sorozatba

Fotó: Horváth László

Ezen a kiírás szerint a bajnokság I–III. osztályában, illetve a férfi felnőtt nagypályás NB III.-ban szereplő együttesek vehetnek részt. Egy találkozón maximum öt próbajátékos szerepeltetésére van lehetőség.

Ennek már elkészült a sorsolása, összesen negyven­nyolc csapat kezdi meg a küzdelmeket január utolsó hétvégéjén, Dunaújváros két csoportnak lesz a házigazdája, a helyszín a vidámpark.

Az A jelűbe kapott besorolást a Baracs, a Dunaújváros PASE U19, a Mezőfalva, valamint Bács-Kiskunból a Solt alakulata. Az első forduló párosítása, vasárnap 9 óra: Baracs – DPASE U19, 11 óra: Mezőfalva – Solt.

A B csoport mezőnyét a Kulcs, az Előszállás, a Nagyvenyim és a Nagykarácsony alkotja. Az első forduló párosítása: szombat 10 óra Kulcs – Nagykarácsony. Vasárnap 13 óra: Előszállás – Nagyvenyim.

A körzetünkhöz tartozó Adony az iváncsai csoportba kapott besorolást, ahol a Beloiannisz ellen kezdenek vasárnap, a másik két résztvevő az Iváncsa U19 és a Sárosd II.
A mérkőzések játékideje 2x40 perc lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában