Edzőmeccs

2024.01.31. 17:28

A DFC bíztató döntetlenje a Földvár ellen

A Dunaújváros FC labdarúgócsapata szerdán délelőtt újabb felkészülési találkozót játszott. A Radari Sporttelep műfüves pályáján a szintén NB III-as, velük egy csoportban szereplő FC Dunaföldvár volt az ellenfél.

Gróf András

A szintén harmadosztályú BKV Előrével játszanak a dunaújvárosiak

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

DFC – FCD 2–2 (2–2)
DFC: Molnár L. – Puskás G., Kis B., Horváth M., Ferenczy, Stampfel, Tapiska, Bata, Vörös T., Szepessy R., Rédling. Vezetőedző: Dobos Barna. Cserék: Hompót L., Zsákovics, Fehér L., Szabó B., Kozma B., Gál B., Hegedűs K.
FCD: Vukman – Görög G., Gál Sz., Ladányi V., Berekali, Keringer, Dorogi R., Molnár S., Rabi, Tóth M., Kövesdi. Vezetőedző: Varga Balázs. Cserék: Wolland, Szedmák, Tamás Sz., Ladányi P., Nagy S.

Az ötödik percben a hazaiak szerezték meg a vezetést. Bata Kristóf közelről lőtt a kapus mellet a hálóba (1-0). A huszonhetedik percben egy előre ívelt labdát követően a Horváth Marcell a feleslegesen kifutó Molnár László felett fejelt a saját kapujába (1-1). Három perccel később ismét a házigazdáknál volt az előny. Rédling Kevin nem túl erős, középre tartó lövését ütötte maga mögé a földváriak hálóőre (2-1). A félidő utolsó előtti percében egy szélről érkező középre gurítást Molnár Sándor passzolt három méterről a kapuba (2-2). 

A fordulást követően már kevésbé volt gólgazdag az összecsapás. Az újvárosiak ugyan megszerezhették volna a győztes találatot, de egy ajándékba kapott büntetőt nem sikerült értékesíteni. 

Az eredmény mindenképpen bíztató az újvárosiak számára, hiszen az FC Dunaföldvár gárdája jóval előrébb, az ötödik helyen áll a bajnoki tabellán.

Az újvárosiak szombaton 11 órakor a Kecskeméti TE második számú együttesét fogadják a tervek szerint ugyanitt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában