Vármegyei kupa

2024.01.17. 12:00

A Baracs a Pátkával találkozik az elődöntőért

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságán kisorsolták a vármegyei kupa negyedik és ötödik fordulóinak párosítását.

Gallai Péter

A kék mezes baracsiak tavaly a döntőig meneteltek, ahol kikaptak Lajoskomáromtól

Fotó: FMH/Nagy Norbert

Körzetünkből a Baracs együttese volt érdekelt a hétfői sorsoláson, a másodosztály déli csoportjában jelenleg második együttes az északi csoportban most harmadik Pátkát kapta ellenfélül. Utóbbiak lesznek a pályaválasztók az április 24-én rendezett mérkőzésen.

A párharc győztese az elődöntőbe jut, ahol a Bakonycsernye (a másodosztály északi csoportjának éllovasa) és a 4. fordulóban rendezett Sárbogárd/ Tordas meccs továbbjutójának nyertesével találkozik majd.  Utóbbi találkozó is nagy rangadónak ígérkezik, hiszen a vármegyei I. osztályú bajnokságban jelenleg a második helyen áll a Sárbogárd SE, a Tordas pedig a negyedik.

A Baracs az előző sorozatban egészen a döntőig menetelt, ahol nagy küzdelemben maradt alul a mostani kiírásban már búcsúzó Lajoskomárommal szemben. Viszont a baracsiak akár most is eljuthatnak a Sóstói stadionba, ahol 2023 májusában négyezer szurkoló előtt léphettek pályára. 

Mint társlapunknak, a feol.hu-nak az MLSZ Fejér Vármegyei igazgatója, Schneider Béla elmonda, a döntőbe került csapatok 2024. május 22-én, szerdán újfent a Sóstói stadionban fognak összecsapni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában