Futsal

2024.01.22. 17:00

A bánkisok ezüstérme az országos elődöntőben

Az egyetem sportcsarnokában rendezték meg a napokban a futsal diákolimpia országos elődöntőjét a V.-VI. korcsoport számára.

Gallai Péter

A hazai rendezésű tornán végül a második helyen zárt a Bánki csapata

Fotó: Laczkó Izabella

A dunaújvárosi eseményen a házigazda DUE Bánki Donát Technikum csapata mellett a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium (Szekszárd), a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium (Pécs).

A torna a sorsolás után a Pécs–Kaposvár mérkőzéssel kezdődött, nagy küzdelemben 4–3-as pécsi győzelem született. A második mérkőzésen a bánkis fiúk a Szekszárddal találkoztak. Remek volt a hangulat, gyakorlatilag megtelt a csarnok erre a meccsere, amit remek játékkal szolgálták meg a csapat. Végül kiütéses, 6-0-s hazai sikernek örülhettek a jelenlévők, és egyben a fináléba jutásnak. A Pécs elleni döntőben a hangulat továbbra is kiváló volt, viszont sajnos az ellenfél jobb volt, 4–1-re nyertek a baranyiak, ezzel ők jutottak az országos fináléba, a Bánki csapata pedig ezüstérmes lett.

Forrás: Bánki iskola

A csapat tagjai: Áldott Bence Balázs, Balogh Ákos Bátor, Balogh Máté István, Bödei Marcell, Erdei Marcell, Hollósi Bence, Péter Norbert, Réthy Dániel Márk, Tunyogi Roland, Vagyóczki Dávid. Testnevelő: Johan József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában