Debütálás

2023.12.18. 18:30

Remegett keze-lába a Himnusznál, aztán remekelt első felnőtt válogatott meccsén

Mint ismert, az Eb-re készülő magyar női vízilabda-válogatott szombaton és vasárnap magabiztos győzelmet aratott a Kína elleni felkészülési mérkőzéseken.

Gallai Péter

Szabó Nikolett két góllal zárta első felnőtt válogatott meccsét

Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba

Utóbbi, budapesti találkozón debütálhatott a DFVE tehetsége, Szabó Nikolett, aki élete első felnőtt válogatott meccsét két góllal és remek játékkal zárta.

A lefújás után az M4 Sportnak elmondta, nagyon izgult, amikor reggel közölték vele, hogy játszani fog, de igyekezett úgy felfogni, hogy nincsen semmi probléma, ez is csak egy ugyanolyan mérkőzés lesz, mint a többi.

Amikor szólt a Himnusz a meccs előtt, remegett kezem-lábam, de nagyon örültem és szerintem ezért is sikerült ilyen jól játszanom, mert a boldogság kihozta belőlem. Nagyon jó volt a csapat teljesítménye, megcsináltuk azt, amit a szakvezetők kértek.

Mihók Attila társkapitány elmondta, összességében fegyelmezett volt a csapat, a stáb pedig nagyjából azt kapta vissza, amit látni szeretett volna. Hozzátette, a válogatott legjellemzőbb karakterének a gyorsaságot szánják, ami Kína ellen nagyon működött, de majd a spanyolok ellen fog igazán kiderülni, ez valójában mennyire számít gyorsnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában