Vármegyei labdarúgás

2023.11.03. 19:00

Vasárnapi csúcsrangadón fogadja az Adony a Baracsot

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójában minden összecsapás 13.30 órakor kezdődik. A másodosztály Déli csoportjában vasárnap a tabella első két helyezettje méri össze a tudását.

Gróf András

Az éllovas adonyiak a velük azonos pontszámmal álló Baracsot fogadják

Fotó: Horváth László

Az első osztály tizenkettedik fordulójában a következő három mérkőzést rendezik szombaton: Sárbogárd - Ercsi Kinizsi, Tóvill-Kápolnásnyék - MÁV Előre Főnix, Mány-Bicske II – Lajoskomárom. A további vasárnapi összecsapások: Enying – Mór, Csór Truck-Trailer – Sárosd, Maroshegy – Martonvásár, Bodajk – Tordas. Ezúttal a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának tizedik fordulójának szombati meccsei: Beloiannisz - Sárosd II, Sárszentmihály-Masterplast – Polgárdi. Vasárnap rendezik az ősz csúcsrangadóját, az Adony – Baracs összecsapást. A két csapat jelenleg húsz-húsz ponttal áll a bajnoki tabella első két helyén. Jobb gólkülönbségének köszönhetően a házigazda adonyiak várhatják listavezető pozícióból az összecsapást. A Nagyvenyim gárdája az elmúlt három fordulóban nem szerzett pontot, így az Aba Sárvíz elleni hazai találkozón sem ők számítanak esélyesnek. A Nagykarácsony ezúttal a mérsékelten szereplő Besnyőt fogadja. Meglepetés lenne, ha a házigazdák nem gyűjtenék be a három pontot. A sereghajtó Előszállás a Káloz elleni hazai meccsen kezdhetik meg a felzárkózást. Ezúttal a Seregélyes együttese a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának tizedik fordulójában csupán a Lajoskomárom II - Sárszentágota rendezik szombaton. A vasárnapi program párosítása a következő: Vajta - Szabadegyháza, LMSK – Kőszárhegy, Kisláng - Tác-Csősz, Alap – Rácalmás, Nagylók – Cece, Kulcs - Dég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában