Toborzás

2023.11.30. 07:00

A DKKA kiválasztó napra várja a jelentkezőket

A DKKA női kézilabda klub előzetes regisztráció után kiválasztó napot tart december 16-án a sportcsarnokban, amelyre a 2007 és 2009 között született lányok jelentkezését várják helyből, a környékből és az egész országból.

Gallai Péter

Egy korábbi toborzó – a klub rendszeresen teret és helyet ad a tehetségkutatásnak

Fotó: Laczkó Izabella

Az ingyenes esemény 9.30 órakor regisztrációval kezdődik, a 10 órás köszöntő után pedig elkezdődnek a technikai és kondicionális felmérések. Eközben 10.30 órától a kísérő szülők részére a DKKA képzési rendszeréről, illetve a választható tanintézményekről tartanak ismertetőt. 13 órakor lesznek az egyéni felvételi elbeszélgetések, majd közös játékkal zárul a kiválasztó nap.

A jelentkezőket kérik, ha van, saját labdát, illetve sportcipőt és váltóruhát hozzanak magukkal.

További kérdésekkel kapcsolatban dr. Paic Róbert áll rendelkezésre a +36 (30) 619-1403-as telefonszámon. Vagy ímélen a [email protected] címen is várják a megkereséseket a toborzóval kapcsolatban.

A kiválasztóra a klub Facebook oldalára feltöltött regisztrációs űrlap kitöltésével - link: itt! -  lehet jelentkezni, ezek kitöltési határideje december 13., szerda, 12 óra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában