Waberer's Torna Challenge Világkupa

2023.09.06. 06:45

Czifra három-, Mayer két szeren indul a világkupán

A nőknél egy, a férfiaknál pedig két olyan magyar tornász lesz, aki három szeren is elindul a Waberer's Torna Challenge Világkupán.

Duol.hu

A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) információi szerint Czifra Bettina Lili felemáskorláton, gerendán és talajon, Mészáros Krisztofer lólengésben, korláton és nyújtón, Balázs Krisztián pedig talajon, korláton és nyújtón indul Szombathelyen.

Székely Zója felemáskorláton és gerendán, Mayer Gréta ugráson és talajon, Tömböl Boglárka pedig ugráson mutathatja be a gyakorlatát. A fiúknál mindenki dupla szeres lesz. Molnár Botond talajon és ugráson, Kiss Balázs lólengésben és gyűrűn, Tomcsányi Benedek pedig gyűrűn és ugráson lesz érdekelt.

A rendező ország jogán indulhatnak versenyen kívül is magyarok, itt Szilágyi Nikolettnek (felemáskorlát, gerenda), Bátori Szabolcsnak (gyűrű, ugrás), Kardos Botondnak (talaj, korlát) és Kovács Mártonnak (lólengés, nyújtó) szurkolhatunk.

A rangos eseménynek az Arena Savaria ad otthont szeptember 8. és 10. között.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában