Vármegyei

2023.09.22. 17:00

A listavezető Baracsnak kötelező lesz a győzelem

Ezen hétvégén a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulójában minden mérkőzést 16 órakor rendeznek. Kivétel a mezőfalviak idegenbeli fellépése.

Gróf András

A Mezőfalva a harmadik Kápolnásnyék vendége lesz

Fotó: Horváth László

Az első osztály hatodik fordulójának szombati játéknapján 14 órakor Tóvill-Kápolnásnyék otthonában lép pályára KK Grain Kft.-Mezőfalva gárdája. Villám Balázs csapata a múlt héten megszerezte első őszi győzelmét, ám ezúttal talán az élcsapatnak számító házigazdák az összecsapás esélyesei. A további szombati program: Sárbogárd – Enying, Mány-Bicske II – Mór. Vasárnap a következő párosításokban küzdenek meg egymással a csapatok: Bodajk – Csór Truck-Trailer, Lajoskomárom – Sárosd, MÁV Előre Főnix – Martonvásár, Ercsi Kinizsi – Tordas. Ezúttal a Maroshegy együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának negyedik fordulóban minden összecsapást vasárnap rendeznek. A két győzelemmel rajtoló Adony hazai pályán folytathatja jó sorozatát a Sárosd második számú együttese ellen. A Nagyvenyim a rossz rajtot követően két 5-2-es győzelmet aratott, így megfelelő önbizalommal várhatják a Beloiannisz elleni hazai találkozót. A szezont gyengén kezdő Előszállás a Sárszentmihály-Masterplast gárdáját fogadja. Egy újabb vereség már igazán férne be a házigazdák elképzelésébe. A listavezető Baracs számára szinte kötelező megszerezni a győzelmet, a még pont nélküli Seregélyes otthonában. A forduló további mérkőzései: Aba Sárvíz – Polgárdi, Káloz – Besnyő. Ezúttal a Nagykarácsony együttese lesz szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának negyedik fordulójában csak a Rácalmás - Tác-Csősz találkozót rendezik szombaton. A másnapi mérkőzések párosítása a következő: Kisláng – Sárszentágota, Alap – LMSK, Nagylók – Szabadegyháza, Kulcs – Lajoskomárom II, Dég – Vajta, Cece – Kőszárhegy.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában