Két büntető, két gól

2023.08.20. 19:06

Döntetlen a Kaposvárral

A földváriak a korábbi NB I-es Kaposvárt fogadták hazai környezetben az NB III Dél-Nyugati csoportjának 4. fordulójában. 

Gróf András

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap 

FC Dunaföldvár – Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1)

FC Dunaföldvár: Vukman – Görög, Gál Sz., Horváth A., Kun L. (Molnár S. a 74. p.), Dorogi R., Frőhlich R. (Rabi a 87. p.), Bartha L., Keringer (Urbán a 46. p.), Tóth M. (Pleszkán a 61. p.), Tóth Á. (Károly B. a 61. p.). Vezetőedző: Varga Balázs.

A hatodik percben egy előre ívelt labdával kapura törő Frőhlich Rolandot szabálytalanul szerelte Horváth Fábián a tizenhatoson belül. A jogosan megítélt büntetőt Bartha László elsőre a kapusba lőtte, de a kipattanót már értékesítette (1-0). A negyvenkettedik percben a kaposváriak is tizenegyeshez jutottak. A büntetőt Hampuk Ádám erősen a kapu jobb oldalába lőtte (1–1). A második félidőben mindkét csapat szerezhetett volna gólt, de a támadók elkapkodták a lehetőségeket a kapuk előtt, így maradt a döntetlen.

A Dunaföldvár két győzelemmel és egy döntetlennel, hét ponttal a 6. helyről várja az augusztus 30-ai Érd elleni fellépést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában