Felkészülés

2023.08.06. 16:18

A DKKA a végén nyerte meg az érdi mérkőzést

Gallai Péter

Dávid-Azariék nagy küzdelemre késztették a Kohászt

Forrás: erdhandball.hu

Fotó: Picasa

Pénteken harmadik edzőmérkőzését játszotta le a DKKA női kézilabda-együttese, ezúttal az élvonalból kiesett Érd vendége volt a csapat. Ugyan az NB I/B-ben fog szerepelni a házigazda, azonban a rutinos Dávid-Azari Fruzsina mellett  tehetséges fiatalok alkotják majd a keretüket. Többek között Imre Szofi és Panyi Anna, akik múlt hónapban lettek junior Európa-bajnokok a válogatottal.

Érd–DKKA  32–34 (16–16)

DKKA: Oguntoye, Bartók, Wéninger (kapusok), Sallai 2, Szalai 3, Agócs 4, Borgyos 4, Krupják-Molnár 4, Bouti, Paróczy 3, Lakatos 1, Csáki 2, Trawczynska 4, Moreno 2, Horváth A. 2, Nick 2, Gajdos 1.
Az első félidőben 5–4-es hazai vezetés után tudott fordítani 7–5-re a Kohász, hogy aztán 12–12-nél ismét egál legyen. A szünet előtt megint ellépett kettővel a DKKA, de az Érd az utolsó percben szerzett találatokkal egyenlített.

A második félidőt jobban kezdték a hazaiak, a 35. percben 20–17-re vezettek, rá ötre pedig már négyre növelték a különbséget Dávid-Azari és Panyi vezérletével. Kapaszkodott a Kohász, és az 51. percre utolérte riválisát, 27–27. Aztán felváltva estek a gólok, végül az utolsó két percben Krupják-Molnár és Borgyos két találatával nyertek az újvárosiak. 

A jövő héten szerdán Vácott játszik majd a csapat a heti munka mellett újabb edzőmeccset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában