Birkózás

2023.07.28. 14:15

Dobogós hely strandbirkózásban, Pupp és Nyikos pedig Eb-re és vb-re készül

Gallai Péter

Telekné László Csilla (j) összesítésben harmadik lett

Forrás: DKSE

A múlt héten rendezték meg Siófokon a strandbirkózó országos bajnoki sorozat harmadik, egyben záró fordulóját, ahol összesen tizenöt súlycsoportban hirdettek bajnokot az összesített eredmények alapján. A DKSE színeit a női mezőnyben Telekné László Csilla képviselte a felnőttek 70 kg-os súlycsoportjában, aki a Balaton-partján a negyedikként zárta ez a fordulót. Összesítésben pedig a harmadik helyet szerezte meg.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy Pupp Viktória Tatán a válogatott kerettel készült az U17-es világbajnokságra, amit július 31. és augusztus 6. között Isztambulban rendeznek meg. Pupp a 65 kg-os súlycsoportban szerepel majd.

A másik utánpótlás élversenyző, Nyikos Veronika nemzetközi edzőtáborban vett részt Tatán, ahol felnőtt Eb és vb érmes sportolókkal készülhetett. A jövő héten pedig Lengyelországba utazik szintén nemzetközi edzőtáborba, ami szintén része az U20-as világbajnokságra való felkészülésnek. A tornát néhány nappal ezelőtti döntés alapján a lLengyelországi helyett rendezik meg augusztus 14-től.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában