Felkészülés

2023.07.02. 13:30

A Dunaújváros FC megnyerte az első edzőmeccsét

Szombaton lejátszotta első felkészülési találkozóját a 2023/2024. évi labdarúgó NB III Délnyugati csoportjának őszi szezonjára készülő Dunaújváros FC csapata. Az újvárosiak ellenfele a szintén harmadosztályú Ceglédi VSE gárdája volt.

Gróf András

Fotó: Laczkó Izabella

A hazaiak összeállításából hiányzott Székely Benedek és Tóth Ákos neve, akik a jelen állás szerint más egyesületben folytatják a pályafutásukat. A névsorban azonban szerepelt Tapiska Géza és Bata Kristóf, akik az elmúlt idényben a Hódmezővásárhely csapatában szerepeltek.

Dunaújváros FC – Ceglédi VSE 3-2 (3-0)

Pálhalmai Agrospeciál Sporttelep, 100 néző. Vezette: Rózsa József.

Dunaújváros FC: Molnár L. – Németh K., Szepessy R., Hegedűs K., Vajda R., Stampfel, Perjési, Ferenczy, Tapiska, Bata, Marlen. Vezetőedző: Dobos Barna. Cserék: Bán B., Kiss B., Szabó G., Fehér L., Ságodi, Vagyóczki D., Klauz, Csiki, Békes, Dobos D., Katona M.

Ceglédi VSE: Molár – Orlov, Markó Á., Petrezselyem, Schmidtka, Szűcs D., Kuchta, Olgyay, Ványi, Takács Zs., Annus. Vezetőedző: Széchenyi Márton. Cserék: Klemenc, Mocsári, Tóth R., Ledacs-Kis, Széplaki, Petry, Juhász A., Telinger, Árvai.

Jól kezdte a találkozót a házigazda, és hamar vezetést is szerzett. Egy jobb oldali támadást követően Marlen Marcell passzolt az ötösről a hálóba (1-0). A félidő közepén Szepessy Róbert távoli szabadrúgás a kapufáról a leggyorsabban eszmélő Tapiska Géza elé pattant, aki egy átvételt követően a kapuba emelt (2-0). Az első játékrész hajrájában egy erőszakos labdaszerzést követően kapott ziccer labdát Marlen Marcell, amit magabiztosan értékesített (3-0). A második félidőre mindkét edző sokat cserélt, így a vendégek kozmetikázták az eredményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában