Szőnyegen

2023.04.14. 19:00

Tartalmasan telt a hazai edzőtábor

A DKSE birkózó szakosztálya nagy létszámú tavaszi edzőtábort szervezett a múlt héten, aminek a Gurics György Birkózó Centrum adott otthont. Az érdeklődésre jellemző, hogy volt olyan nap, amikor az edzőkkel együtt, több mint százan töltötték meg a létesítményt. 

Gallai Péter

Forrás: DKSE

Tombor István vezetőedző tájékozatása szerint a tábor magas szakmai színvonalon való megrendezéséhez hozzájárult, hogy a birkózó centrum második emeletén elkészült harmadik, 170 négyzetméteres birkózó terem kiszolgáló helyiségeit is be tudták rendezni megfelelőképpen. 
Az öt napos szakmai programon részt vettek a DKSE és fiókszakosztályai (Gurics György BDSE, Enying VSE), a németországi Burghausen vendégcsapata – akikkel testvérkapcsolatot alakítottak ki néhány évvel ezelőtt – és további két magyarországi csapat, a Győri Atlétikai Club és a budapesti Kertvárosi Sportegyesület is. 

A gyerekek napi két edzéssel csiszolhatták tudásukat, rengeteg technikai gyakorlás és birkózás volt a fő program, aminek színesítéseként egy fővárosi kirándulást is beiktattak az edzők. A visszajelzések alapján mindenki nagyon jól érezte magát és elégedetten távozott. A következő hasonló edzőtáborra a tervek szerint júniusban az iskola befejezését követő hetekben kerül sor.
Ugyanezen időpontban a DKSE két válogatottja, Nyikos Veronika és Pupp Viktória Mátraházán készülhetett a korosztályos válogatott kerettel. Mindkét versenyző péntektől vasárnapig Ausztriában vesz részt nemzetközi versenyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában